BURHAN G OG DANMARKS UNDERHOLDNING
KOM TIL ÅRETS JULESHOW MED BURHAN G OG DANMARKS UNDERHOLDNINGSORKESTER

Dato: 05.12.2019 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00
Nummererede siddepladser

I 2017 skrev Burhan G titelmelodien til årets julekalender "Tinkas Juleeventyr". Titelmelodien "Tinka" indtog hurtigt positionen som årets julehit i både 2017 og 2018, og blev endda så populær at flere fans begyndte at efterlyste sangen til Burhans sommerkoncerter. Dengang var "Tinka" ikke på setlisten, men nu er bønnen hørt. Kom med til "Det Store Juleshow med Burhan G & Danmarks Underholdningsorkester".

I december 2019 inviterer Burhan G til julekoncerter over hele landet med Danmarks mest anerkendte symfoniorkester, hvor man kan glæde sig til høre nyfortolkninger af de gamle juleklassikere såvel som Burhans hitsingler "Jeg I Live", "Din For Evigt", "Kalder Mig Hjem" og selvfølgelig julehittet "Tinka". Det er ikke første gang at Burhan kaster sig over sang med bjældeklang og juletemaer: "Julemusik har altid haft en helt særlig plads i mit hjerte. Lige siden jeg som dreng sang julesangene med Københavns Drengekor i Domkirken, har jeg savnet at synge julemusik. Så det er en kæmpe drengedrøm der går i opfyldelse, nu hvor jeg får lov at synge både "Tinka" og en masse andre af mine yndlingsjulesange til julekoncerterne. Og det gør det kun endnu større at det bliver med Danmarks bedste symfoniorkester.

I mere end 10 år har Burhan G leveret nogle af landets mest storslåede og ekstraordinære live shows, og julekoncerterne med et 30 mands stort symfoniorkester bliver absolut ingen undtagelse.

Arrangør: Aabenraa Live & Arena Aabenraa