Information
Sådan køber du
  1. Anvend søgeboksen i toppen af siden for at finde det arrangement, du ønsker at købe billetter til. Du kan også bruge kategorien i venstre side af skærmbilledet. Du vil herefter få vist en oversigt over de arrangementer, som passer til din søgning, og du er nu i stand til at vælge det arrangement, som du er interesseret i. Klik på arrangementets navn for at få mere information, eller klik på \"Køb billetter\" for at gå direkte til købsforløbet. Herefter vælges den ønskede prisgruppe samt antal billetter.

  2. Dernæst bedes du udfylde dine oplysninger, sådan at vi ved, hvor vi skal sende billetterne hen. Har du handlet hos os før og ved den lejlighed gemt dine oplysninger, kan du indtaste din mailadresse, hvorefter systemet udfylder resten af dine oplysninger for dig.

  3. Nu vil du blive bedt om at vælge den korttype, du ønsker at betale med. Her har du også mulighed for at se købssummen, samt hvor vi sender billetterne hen.

  4. Ved tryk på \"køb\" vil du blive overført til en sikker side hos indløseren Bambora, hvor du skal indtaste dine kortoplysninger. Efter at betalingen er foretaget, bliver købet registeret hos os, og du vil modtage en ordrebekræftelse via e-mail og på skærmen. Du bedes udskrive og gemme denne.