SMUK Nytårskoncert 2020

Årets nytårskoncert byder på sjov operasanger og SMUK stemme
Publikum får fornøjelsen af både Amin Jensen og Julie Berthelsen til SMUK Nytårskoncert 2020 den 23. januar 2020 kl. 20.00 i Sønderjyllandshallen.
Masser af latter, god stemning, fantastiske toner, et veloplagt orkester og unikke solister. Omtrent sådan vil de fleste, der har oplevet SMUK Nytårskoncert, beskrive begivenheden. Nytårskoncerten 2020 bliver ingen undtagelse. Det lover orkesterchef i SMUK Rasmus Frandsen og afslører, at årets solister bliver ingen ringere end Amin Jensen og Julie Berthelsen. Førstnævnte er måske mest kendt for at være sjov, men han kan meget mere end det.
Siden Amin Jensen hyggede om publikum i programmet ”Hit med Sangen” og optrådte med stand up i 1990’erne, har hans karriere således taget en rivende udvikling. Han har blandt andet taget operaen til sig. Faktisk har Amin Jensen syslet med opera de seneste 16 år, og har udviklet sin stemme, så han nu også mestrer operagenren.
En gammel kending
Til SMUK Nytårskoncert 2020 får Amin Jensen følgeskab af Julie Berthelsen, som kender alt til Forsvarets Musikalske Ambassadører. Hun har nemlig optrådt med musikkorpset ved flere lejligheder og har blandt andet også tidligere været solist til SMUK Nytårskoncert.
Julie Berthelsen gjorde allerede i 2002 opmærksom på sin smukke stemme, da hun deltog i tv-programmet ”Popstars”. Det resulterede i debutalbummet ”Home”, der blev tildelt tre priser ved Danish Music Awards i 2004. Siden har Julie Berthelsen optrådt ved alt fra julekoncerter til Dansk Melodi Grand Prix. Tidligere på året deltog hun således i sangkonkurrencen sammen med Nina Kreutzmann Jørgensen og sangen “League of Light”. Der i øvrigt blev fremført på Grønlandsk.
Rasmus Frandsen ser frem til koncerten.  
- Kombination af Amin Jensen og Julie Berthelsen bliver helt fantastisk; to store stemmer og to store personligheder, der altid har et glimt i øjet og lyst til at give publikum en god oplevelse, siger han.
- Jeg er overbevidst om, at SMUK Nytårskoncert 2020 bliver alt det, som publikum elsker ved koncerterne. Det vil sige en koncert, hvor salen i det ene øjeblik kan være tavs og næsten højtidelig og i næste øjeblik genlyde af latter, tilføjer han.
Udover at optræde som solister, sørger Amin Jensen og Julie Berthelsen i øvrigt også for at guide publikum gennem koncerten.
SMUK Nytårskoncert 2020 den 23. januar 2020 kl. 20.00 i Sønderjyllandshallen.
Billetsalget starter der den 13. september 2019 kl. 10.00 på www.smukmusik.dk